Programele CREE se adreseaza cadrelor didactice din invatamantul preuniversitar, in primul rand profesorilor de economie interesati sa asigure elevilor lor o buna pregatire de specialitate, care sa le fie utila acestora in viata activa.

Totodata, programele CREE se adreseaza si cadrelor didactice de alte specialitati, invatatori si profesori din invatamantul primar si gimnazial, care doresc sa se familiarizeze cu conceptele economice fundamentale si cu modul economic de gandire, pentru a putea forma si dezvolta la elevi deprinderi de gandire economica si actiune eficienta.


Alegeti anul in care doriti sa vedeti programele:     2009     2008     2007     2006     2005     2004     2003     2002   

 

PALMARES 1999-2001

Seminar de Economie si Managementul proiectului pentru formatorii nationali ai Ministerului Educatiei, Bucuresti, 5-9 iunie 2001. Finantat de MEC.

In perioada 1999-2001, membrii CREE au realizat activitati de formare profesionala si au creat materiale educationale pentru predarea economiei.
Majoritatea membrilor CREE au participat la cel putin unul dintre programele internationale ale NCEE - National Council on Economic Education din SUA.

PARTENERIATUL CU CONSILIUL NATIONAL PENTRU PREGATIREA PROFESORILOR

Profesorii romani de economie care au participat la programele NCEE - National Council on Economic Education din SUA au colaborat cu Consiliul National pentru Pregatirea Profesorilor la organizarea unor seminarii de formare si la traducerea si adaptarea unor materiale educationale.
Astfel, sub egida CNPP au fost organizate doua seminarii de educatie economica, in parteneriat cu CREE: